Betingelser

I forsikringsbetingelserne kan du helt præcist se hvad RealKreditForsikringen dækker og hvad den ikke dækker. Når du køber RealKreditForsikringen vil du automatisk modtage forsikringsbetingelserne.

Men ønsker du allerede nu i ro og mag at læse dem igennem, kan du finde dem her.

Der er to versioner, alt afhængigt af hvilket realkreditinstitut som du er kunde i, da forsikringsselskabet AXA, der står bag ved RealKreditForsikringen, har indgået en gruppeforsikringsaftale med nogle af realkreditinstitutterne, som har indvirkning på forsikringsbetingelserne. Fordelene ved denne gruppeforsikringsaftale kan du læse mere om her.

I øjeblikket er der indgået gruppeforsikringsaftale med:

  • BRFkredit

Forsikringsbetingelser, skattefri arbejdsløshedsdækning

Der er i øjeblikket ikke indgået gruppeforsikringsaftale med:

  • Realkredit Danmark
  • Nordea Kredit
  • Nykredit
  • Totalkredit
  • DLR

Forsikringsbetingelser, skattepligtig arbejdsløshedsforsikring

Er du kun interesseret i at se det væsentligste om RealKreditForsikringen, har vi samlet det mest nødvendige i dokumentet ”Fakta om RealKreditForsikring”. Du kan finde dokumentet her.

Fakta om RealKreditForsikring

 
Hvem står bag RealKreditForsikring


AXA

Forsikringsselskabet bag RealKreditForsikring er AXA i Frankrig, hvor dækningen for ufrivillig arbejdsløshed er placeret i AXA France IARD, og dækningen ved midlertidig uarbejdsdygtighed og dødsfald er placeret i AXA France VIE.

AXA-koncernen er et af verdens største forsikringsselskaber og har rødder helt tilbage til 1817. AXA er skabt igennem fusioner af flere forsikringsselskaber. Siden 1985 har navnet været AXA.
 
AXA-koncernen er i dag en verdensomspændende markedsleder indenfor forsikring og formueforvaltning med 163.000 medarbejdere, der servicerer 101 millioner kunder i 57 lande.

Hovedkontoret ligger i Paris.

AXA-koncernen er af kreditvurderingsbureauet Standard & Poor’s rated ”AA-” (meget stærk).

AXA-koncernen opererer i Danmark primært igennem et datterselskab indenfor erhvervs- og industriforsikringer og er nu også repræsenteret igennem de franske selskaber med RealKreditForsikring.

Find flere informationer om AXA på www.axa.com og www.axa-creditor.com.


Marsh & McLennan Agency A/S

Marsh & McLennan Agency A/S (MMA) er AXA's forsikringsagent for RealKreditForsikring i Danmark.

MMA driver hjemmesiden www.realkreditforsikring.dk og er formidler af RealKreditForsikringen fra AXA til de danske boligejere.

Det er også MMA, der administrerer RealKreditForsikringen, og det er MMA du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til RealKreditForsikringen eller hvis skaden er sket, og RealKreditForsikringen skal udbetale.

MMA er 100 % ejet af forsikringsmæglervirksomheden Marsh A/S og det er en af de førende risikorådgivere og forsikringsmæglere for dansk erhvervsliv. I modsætning til Marsh A/S, henvender MMA sig direkte til danske privatkunder.

Marsh er globalt førende inden for risikorådgivning og forsikringsmægling og har ca. 26.000 medarbejdere, der servicerer kunderne i over 100 lande.

Marsh er en del af Marsh & McLennan Companies (MMC), som er børsnoteret på New York, Chicago, Pacific og London stock exchanges. Marsh & McLennan Companies råder over ca. 53.000 medarbejdere og har en årlig indtægt på ca. USD 11 mia.

Læs mere om MMC her.


Virksomhedsoplysninger om MMA:

Marsh & McLennan Agency A/S
Teknikerbyen 1
2830 Virum
CVR.nr. 34488797

 

Bliv forsikret nu

Bliv ringet op og få et tilbud

Tak for din henvendelse

Mens du venter, så læs vores

» Spørgsmål og svar