Ordene: Forsikring Arbejdsløshed - er to nært beslægtede størrelser. Arbejdsløshed kan udgøre en stor trussel for boligejernes økonomi, hvorfor forsikring ved arbejdsløshed er relevant for mange. Du kan med en forsikring sikre din økonomi i tilfælde af arbejdsløshed – en sådan forsikring kalder vi en Realkreditforsikring.

Stop op! Få en forsikring imod arbejdsløshed

I en travl dagligdag, hvor jobbet stadig er i behold, tænker du måske ikke på, hvordan din økonomi ville se ud, hvis dit job en dag ikke var der længere. Derfor er det sundt at stoppe op en gang, gennemgå din boligøkonomi, og regne på, hvordan den ville se ud, hvis du mistede jobbet. Det kunne være, at en forsikring ved arbejdsløshed var en god løsning for dig.

I mange økonomier vil et tab af den ene parts job gøre budgettet enten umuligt at få til at hænge sammen eller som minimum gøre det rigtig stramt. En forsikring imod arbejdsløshed kan gøre din og familiens økonomi sikker og tryg.


Køb din forsikring imod arbejdsløshed i tide

Ønsker du en arbejdsløshedsforsikring, skal du købe den inden skaden sker. Når først opsigelsen ligger på bordet foran dig, er det for sent at købe en arbejdsløshedsforsikring. De fleste forsikringer mod arbejdsløshed har en såkaldt kvalifikationsperiode på 6 måneder eller mere. Perioden starter ved købet af forsikringen ved arbejdsløshed, og i den periode har du ikke dækning fra forsikringen, hvis du bliver ramt af arbejdsløshed eller bliver opsagt.

Derfor skal du huske at købe din forsikring mod arbejdsløshed i tide således, at hvis uheldet er ude, så bliver din økonomi dækket af forsikringen.

Gør det hellere i dag end i morgen. Beregn her.

Bliv forsikret nu

Bliv ringet op og få et tilbud

Tak for din henvendelse

Mens du venter, så læs vores

» Spørgsmål og svar